Fjolla Morina e prekur, personi i saj më i rëndësishëm gjendet në spital

Fjolla Morina herë pas here na ka njohur me familjarët e saj. Së fundmi këngëtarja është gjendur në një situatë shumë të vështirë, sepse personi i saj më i afërt ndodhet në spital. Përpara pak minutash ajo ka publikuar në ‘Instagram’ një fotografi të nënës së saj, e cila ndodhet në gjendje të vështirë shëndetësore. “Zoti të bekoftë mami”, – ka shkruar Fjolla.

Më pas ajo ka publikuar dhe një fotografi tjetër nga spitali, në të cilën dallohet nëna e saj e shtrirë me një serum në dorë. Me siguri këto duhet të jenë momentet më të vështira për Fjollën dhe nënën e saj.

Share With:
Translate »
1782 Views