Floriana Garo ka një ushqim të preferuar gjatë shtatzënisë edhe pse nuk i bën mirë

Floriana Garo është në muajin e tetë të shtatzënisë. Ajo po shijon pritjen e ëmbël, të ardhjes në jetë të fëmijës së parë. Muajin e ardhshëm, Floriana do të bëhet nënë e një vajze që me siguri do të jetë njësoj e bukur si Floriana.

Në një intervistë së fundmi për “Revistën Who”, Floriana ka treguar detaje nga shtatzënia e saj.

Moderatorja si çdo grua shtatzënë, ka neps për ushqimet. Ajo ka treguar se pika e saj e dobët janë brumrat, dhe nuk qëndron dot pa i konsumuar edhe pse e di, që nuk i bëjnë mirë.

“Mundohem të kujdesem sa më shumë duke ngrënë shumë fruta, po për fat të keq ha shumë nga gjithçka. Brumrat janë pika ime e dobët edhe pse nuk më bëjnë mirë”,-është shprehur Floriana

Share With:
Translate »
684 Views