Foshnja 4-muajshe që vdiq nga një sëmundje e zakonshme, që prek shpesh të vegjlit

Një foshnjë 4-muajshe nga Virxhinia vdiq nga meningjiti së fundmi, andaj, si rezultat, prindërit po rekomandojnë të gjithë prindërit që të vaksinojnë të vegjlit e tyre.

K.S humbi jetën në muajin e kaluar pasi zhvilloi skuqje në lëkurë dhe temperaturë të lartë përgjatë rrugës në spital, raporton WTRV.

Sapo të keni patur kohë me foshnjën tuaj në shtëpi, mund të gjeni gjëra që ndihmojnë fëmijën tuaj të shkojë në gjumë në mbrëmje, si p.sh. një banjë e ngrohtë, një ushqim ose një ninull. Ju do të filloni të mësoni se çfarë ka nevojë fëmija juaj për t’i ndihmuar ata të bien në gjumë.

Ju lutemi provoni dhe merrni pak gjumë kur fëmija juaj fle gjatë ditës sepse do t’ju ndihmojë të përballoni gjumin e ndërprerë gjatë natës.

Share With:
Translate »
844 Views