Fotot e placentës që të lënë pa frymë…

Placenta (shtrat i fëmijës) është organ, i cili krijohet në uterus gjatë shtatëzanisë dhe karol të shumëfishtë. Është organ, i cili zhvillohet së bashku me frytin në mitër (uterus) gjatë shtatëzënisë dhe pas lindjes nxirret jashtë. Kjo gjatë graviditetit sekreton disa hormone, të cilat kanë ndikim, jo vetëm në aktivitetin e organeve seksuale, por edhe në organizmin në përgjithësi. Sic ju kemi lajmëruar më parë, ju placentën mund ta hani pasi ka veti të mrekullueshme në organizëm. Por edhe mund ta përdorni për të ruajtur një kujtim të vyer për fëmijën tuaj, duke e përdorur për fotografitë e para profesioanle.

Share With:
Translate »
1168 Views