Frymëzimin e mori që në vegjëli, Erion Veliaj në foto tek Amfiteatri me babain që nuk jeton më

Një foto dhe dedikim emocionues ka zgjedhur Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj për të na lajmëruar mbi inagurimin e amfiteatrit të rikonstruktuar tek kodrat e Liqenit artificial. “Herën e parë tek Amfiteatri i Liqenit kam qenë 4 vjeç me tim atë🌳
Falë punës titanike të @aprtirana sot rihapet më modern e më i bukur se kurre 🎭
Mos mungo sonte dhe merr me vete femijet, asnjëherë nuk i dihet se cili prej tyre do frymëzohet që ta transformojë Tiranën nesër 👫” /Kids’Time/

Share With:
Translate »
937 Views