Fytyra më e ëmbël që keni parë ndonjëherë/ Reagimi i foshnjës, kur dëgjoi për herë të parë zërin e babit

Tarsila Rosa dhe Flávio Dantas, ishin çifti më i lumtur në botë, kur mësuan se së shpejti do të bëheshin prindër për herë të parë. Babai i ardhshëm, i kalonte orët duke kënduar pranë barkut të bashkëshortes së tij. Vazhdimisht ai shprehte të njëjtën frazë. Kur vajza e tyre erdhi në jetë, babai kur e takoi për herë të parë, ai i pëshpëriti të njëjtën frazë, ashtu sikurse bënte kur ajo ishte ende në bark. Në këtë moment ata realizuan fotot më të bukur si familje.

Share With:177 Views