Gjithçka po na e tregon Olta Gixhari, veç fytyrën e të birit akoma jo

Amari rritet çdo ditë dhe në foton e fundit që ka publikuar Olta kjo duket qartë. Ama dhe kur bën të tilla postime, gjen si e si mënyrën që në foto mos duket fare imazhi i plotë i djalit.

Ndërsa momenti i fotografuar dhe mbishkrimi është tipiku shqiptar, ai që lexojmë e dëgjojmë sa herë ka një fëmijë të vogël në rrethet tona.
“Mbamëni more njerëz me këtë njeri se e hëngra”, shkruan Olta.
Që Amar është dobësia e saj, kjo as nuk ka më vend për dyshim. Si e shpreh dashurinë edhe publikisht? Si të gjithë, me ‘të ngrëna’.

Share With:
Translate »
157 Views