Gjyshja hedh të sapolindurën në rrugë pasi vajza e saj ishte….

Një vajzë adoleshente ka lindur një vajzë të vogël para nënës së saj të tronditur, e cila nuk kishte asnjë ide se vajza e saj kishte qenë shtatzënë.

Në vend që të përqendrohej tek mbesa e saj e porsalindur, nëna e adoleshentes e hodhi fëmijën në trotuar, duke thënë se vajza e saj 15-vjeçare ishte shumë e re për të qenë nënë dhe nuk mund ta mbante fëmijën.

Të dëmtuarit u tronditën nga sjellja e gjyshes kur u mblodhën për të parë fëmijën e zhveshur në një rrugë në Jiaxing të provincës kineze Jiangsu të hënën.

Vajza e porsalindur dhe nëna e adoleshentes u dërguan më vonë në spital për t’u trajtuar.

Share With:
Translate »
715 Views