Habit Armina, paralajmëron shtatzëni me postimin e fundit?

Blogerja Armina Mevlani dhe partneri i saj Shkëlzen Berisha kanë shumë vite që tashmë kanë një lidhje të konsoliduar ku bashkëjetojnë dhe janë të fejuar.E pyetur për hapa të mëtejshme si martesa apo ardhja në jetë e një fëmije. Armina ka dhënë gjithnjë përgjigje mjaft evazive.  Por një video e postuar prej saj gjatë mëngjesit të sotëm shton dyshimet për të shtatzëni të mundshme. Ajo ka publikuar të gjithë procesin e ardhjes në jetë të një fëmije që nga ngjizja e deri tek lindja e tij.  Të jetë duke paralajmëruar shtatzëninë e saj, apo thjesht planet për të patur një fëmijë së shpejti?

Share With:
Translate »
1233 Views