Habitet bota dhe mjekësia, foshnja lind me kontraceptivin e nënës në dorë

Fotoja u shpërnda në Facebook nga mamaja për të bërë më pas xhiron e botës. Nën diçiturën ‘Mbrojtja dështoi’, fytyra prej fitimtari e vogëlushit me siguri është ndër më të bukurat që kemi parë prej kohësh. Gruaja ka bërë një operacion gjatë të cilit mjekët hoqën edhe spiralen që kishte lëvizur dhe gjatë shtatzënisë ishte pozicionuar prapa placentës. Rasti i Lucy-t është shumë i rrallë, por jo i pamundur. Edhe në qoftë se fëmija nuk pritej, familja sot ishte padyshim shumë e gëzuar.

Share With:
Translate »
853 Views