Harrojeni Jeremy Meeks! Djali i madh i Xhemi Shehut mund të jetë mashkulli i ardhshëm më sexy në botë

Xhemi Shehu është cilësuar gjithmonë si ndër femrat më sexy të showbiz-it shqiptar duke shtuar faktin se është edhe nënë e dy djemve, Martinit dhe Gabrielit. “Ajo” nuk është kursyer fare për t’ua kaluar tiparet e saj fëmijëve, që vihen re më së miri tek Martini. Duke u rritur, tiparet e tij po bien gjithmonë e më shumë në sy, ashtu si tek kjo foto e ditës së sotme. Martini, për disa vite do të jetë adoleshent dhe ajo që na premton bukuria e tij është se mund të jetë mashkulli më sexy në botë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2594 Views