Heidi në një telefonatë me mamanë, ja këshilla që i dha ajo

Egla kishte një detyrë nga vëllai madh, se mes Romeos dhe Heidit ajo duhet të vendoste se kush do të telefonoj nënën njëri nga ata.

Mami Hediti gjatë telefonatës shprehet se “Zemër të kam parë të stresuar këto ditë të ka ikur buzëqeshja fare, ti je vajzë e zgjuar intuita të dërgon gjithmonë tek e drejta, ne jemi shumë krenar me ty, ne të shohim 24/7”,

Heidi arriti t’i thotë vetëm “Mami të dua shumë” më pas është ndalur telefonata.

Share With:
Translate »
21 Views