Hera dhe Rezarta Shkurta, matchy-matchy me fustane balloje

Siç e dini, Rezarta Shkurta është nënë e një vajze që mban emrin Hera. Ndonëse Rezarta na ka njohur me të voglën e saj që bebe, duke u rritur ajo filloi të tregohej e rezervuar në ekspozimin e saj. 
Por sot, ndryshe nga çdo herë, ajo ka sjellë disa foto me Herën, të veshura njësoj me fustane balloje të kuq. Ngjajnë të dyja si princesha por Hera meriton të përkëdhelet më shumë si e tillë. /Kids’ Time

 

 

Share With:
Translate »
4568 Views