Harper në gjurmët Victorias, karriera e saj artistike ka nisur që tani

Vetëm 5 vjeç dhe Harper është në gjurmët e nënës së saj Victoria Beckham.

Stilistja e famshme e ka regjistruar atë në shkollën me të mirë të arteve që ta mësojë të bëhet një yll.

Harper është në shkollën ‘Italia Conti Academy of Theatre Arts’ dhe prindërit e saj David dhe Victoria paguajnë 102 puund në orë që ajo të mësoj të kërcejë dhe këndojë.

“Asaj i pëlqen të vijë në klasë dhe ka një potencial shumë të madh,”– ka thënë një burim për The Sun.

Share With:
Translate »
1707 Views