Hueyda El Saied surprizon mësueset e jetës së bashku me Gabrielin | Video

Hueyda El Saied është showgirl e parë shqiptar. Ajo jeton në Luksemburg së bashku me djalin e saj, Gabrielin ndërkohë që në Shqipëri ka familjen konkretisht gjyshen, mamin dhe tezen. Ndaj, sot, në ditën e mësuesve, ajo u ka bërë një surprizë mësuesve të jetës së saj.

Ka udhëtuar nga Luksemburgu sëbashku me djalin Gabriel. I vogli duket shumë i lidhur me familjen e të ëmës dhe atmosfera duket shumë e këndshme. Për më tepër shikoni videon e mëposhtme. /Kids’ Time/

Share With:
Translate »
622 Views