Humbi djalin në muajin e katërt, gruaja shpërndan foton e fetusit të sapoformuar

Makthi i çdo nëne është që të mos përfundojë me sukses të gjithë periudhën e shtatzënisë. Por, një nënë e guximshme ka publikuar fotografitë e djalit të saj të vdekur.

Ajo donte të provonte se ishte ‘foshnje e vërtetë’ pasi doktorët i thanë të abortonte pasi ishte ‘mbeturinë mjekësore’.

Sharran Sutherland postoi imazhet prekëse të djalit 34 cm, i cili peshonte vetëm 26 gram. Në të vërtetë, nëse nuk qëndrojnë 20 javë në barkun e nënën nuk quan foshnja, prandaj mjekët e kanë konsideruar si mbetje mjekësore.

Sharran dhe bashkëshorti i saj Michael e mbajtën fëmijën për një javë në frigorifer dhe më pas e varrosën në një vazo.

Pavarësisht lëndimit, Sharran është mirënjohëse që ia doli të lindte e të mbante fëmijën në krahë, para se ti jepte lamtumirën.

Share With:584 Views