Ish-banorja e Big Brother Albania shtatzënë për herë të parë

Ju kujtohet Klaudia Veseli? Ajo ka qenë banorë e shtëpisë së Big Brother të edicionit të pestë.

Ndryshe nga banorët e tjerë, ajo ka preferuar që të qëndrojë larg vëmendjes së mediave. Pavarësisht kësaj, ajo Kalaudia nuk ka mundur që ta mbajë të fshehtë lajmin e mirë se është në pritje të ëmbël.

Blitz. Al ka mësuar ish- banorja është shtatzënë me fëmijën e saj të parë. Ashtu sikurse ju thamë dhe më lart, ajo ka qenë shumë e rezervuar me media, dhe nuk dimë se kush është partneri i saj apo gjinia e fëmijës.

Gjithsesi këto informacione ndoshta do t’i zbulojmë me kalimin e kohës, për momentin  ne i urojmë Klaudias një shtatzëni sa më të mbarë. /Revista Class

Share With:
Translate »
741 Views