Ish presidenti i SHBA-ve George Bush, dërgon mesazh për vajzën shqiptare Pavarësia

Pavarësia Sopa është vajza e cila ka lindur dy minuta pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, dhe pikërisht kjo vajzë para disa muajve i kishte dërguar një mesazh ish presidentit të SHBA-ve, George Bush. Dhe Ambasada e Kosovës në Washington DC, ka bërë të ditur se tashmë vetë George Bush i ka kthyer mesazhin kësaj vogëlusheje kosovare. “Dje vizituam vajzën më simpatike, Pavarësia Sopa, të cilës i dërguam një mesazh të veçantë nga një mik shumë i madh i pavarësisë së Kosovës. Muaj më parë, Pavarësia i dërgoi një kartolinë Presidentit Bush, dhe ai i ktheu mesazhin. Pavarësia na tregoi që do të bëhet aktore në Hollywood kur të rritet, dhe me aq sa pamë, do të jetë e shkëlqyer. Gjithashtu tha që emrin nuk do t’a ndërroj kurrë, siç bëjnë shumë aktorë në Hollywood, në mënyrë që t’i tregoj gjithë botës historinë e Kosovës”, kanë bërë të ditur nga Ambasada e Kosovës në Washington DC.

Share With:
Translate »
605 Views