Ishte shumë e vogël kur e shkroi tekstin, Adelina Ismaili rrëfen detajet e këngës “Ushtrinë time”

S’mund ta besojmë ndoshta, por Adelina Ismaili e shkroi tekstin e këngës “Ushtrinë time” kur ishte vetëm 15-të vjeçare.

Këtë ajo e tha për Klan Kosovën, në një intervistë speciale për edicionin qendror të Lajmeve, merastin e formimit të Ushtrisë së Kosovës nga Parlamenti i vendit.

“Isha vetëm 15-vjeçare kur e pata shkruar dhe as vet mirë s’i kam ditur pasojat derisa nënaime më ka treguar”, ka thënë Adelina, e cila dje e kishte edhe ditën e saj të lindjes.

 

Share With:
Translate »
598 Views