Ja çfarë ndikimi ka loja e famshme ‘spinner’ në trurin e adoleshentëve

Spinner është një lojë e re që u bë trend kohëve të fundit, që mund të mbahet në dorë dhe të rrotullohet me shpejtësi.

Kjo u krijua fillimisht vetëm si një lojë, por më vonë u vërtetua se është një anti-stres, një trajtim për AHDH (crregullim i vëmendjes), si dhe një mënyrë se si të rinjtë të largojnë varësinë nga celularët.

Kjo lojë ka hyrë edhe në Shqipëri, ku shumë të rinj e përdorin për të kaluar kohën apo për tu qetësuar, sepse ka një ndikim të mirë në trurin e tyre.

Prandaj, askush nuk duhet të frikësohet nga ky trend, sepse nuk krijon varësi, është një lojë e thjeshtë fëmijësh që ka disa elemente pozitive në mendjen e njeriut.

Share With:
Translate »
876 Views