Ja si t’i mësoni fëmijët të njohin ngjyrat | Video

Është shumë e rëndësishme që në fëmijërinë e hershme të filloni të punoni me programe të avancuara që ndikojnë në inteligjencën e fëmijëve tuaj. Nëse leximin e përrallave duhet ta filloni që në shtatzani, pasi fëmijët fillojnë të kuptojnë që në barkun e nënës, dalëngadalë pas lindjes duhet të filloni tu mësoni ngjyrat dhe konceptet. Kids’ Time, ju sjell këtë manual për mësimin e ngjyrave, që krahasimi me një objekt e bën më të thjeshtë për kujtesën e fëmijës. Shikoni videon më poshtë dhe përsëriteni disa herë bashkë me të vegjëlit tuaj. Për disa ditë, ata do të jenë në gjendje t’i dallojnë lehtësisht ngjyrat. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1330 Views