Jay Z një baba tejet i përkushtuar

Nuk është hera e parë që Jay Z bën të tilla skena në publik dhe bën xheloze të gjitha femrat e botës.

Gjatë një ndjeshjeje në Los Angeles, ku Beyonce dhe Jay Z kanë qenë të ulur thjeshtësisht në karriget e  publikut, kamera i ka fokusuar disa herë ku ata janë shfaqur mjaft të dashuruar me njëri tjetrin.

Ajo çka bie në sy menjëherë është kujdesi që Jay Z shfaq ndaj gruas së tij ku hera herës i prek barkun dhe ja ledhaton, ndërkohë që i shihet një e qeshur e madhe në fytyrë. Nga ana tjetër mami Beyonce duket si një llasticë e vogël.

Blue Ivy duket se ka qëndruar në shtëpi, ndërkohë që çifti kanë kaluar pak kohë vetëm (edhe me binjakët në barkun e Beyonce-s, sigurisht) dhe kanë shijuar kështu një ditë si të ishin dy të rinj që njihen dhe dashurohen.

Share With:
Translate »
881 Views