Jetë e thjeshtë dhe famë, ja si jetojnë fëmijët e Michael Jackson pas vdekjes së babait

Michael Jackson, mbreti i Popit vdiq pas një mbidozë brenda shtëpisë së tij në qershor 2009, duke lënë pas tre fëmijët. Në atë kohë, djali i tij i madh Princ Michael ishte 12 vjeç, vajza e tij Paris ishte 11 vjeç dhe djali i vogël Blanket ishte vetëm 7 vjeç. Kohë më vonë, jeta e tre fëmijëvë të tij ka ndryshuar shumë, ata janë rritur kanë marrë drejtime të ndryshme në jetë, e ndoshta e keni pyetur veten se si janë ata sot.

Princ Michael

Princi Michael Jackson, djali i madh i Michael Jackson,nga lidhja e tij me Debbie Rowe, erdhi në jetë djali i tyre. Pas vdekjes së atit ai është shumë i dhënë pas motorrave, merr pjesë në konkurse e gara të ndryshme dhe kjo i pëlqen shumë. Shpesh Princ poston foto të tilla në profilin e tij në Instagram.

Paris Jackson

Paris Jackson vajza e vetme e Michael Jackson, ajo është një prej fëmijëve më aktiv në botën e kinematografisë, muzikës apo edhe modelingut. Mesa duket paris ka ditur mirë sit aë shfrytëzonte famën e pasurinë e të atit. Diçka që mbahet mend nga fansat e saj ishte fjalimi i saj në varrimin e të atit në vitin 2009: “ Që kur kam lindur, babai im ka qenë personi më i mirë që kam njohur e që do të njoh ndonjëher, e dua shumë dhe do të më mungojë shumë”. Ajo është një vajzë e rritur tani dhe fama nuk ka ndikur keq tek ajo, ajo ka fansa në mbarë botën dhe vazhdon të bëjë një jetë normale dhe është shumë e dhënë pas familjes së saj.

Blanket  (Princi Michael Jackson II)

Blanket ose injohur ndryshe si “Bigi” është fëmija më i çuditshëm, “Bigi”. Ai jeton në Kaliforni dhe nuk është shumë i famshëm si vëllai dhe motra e tij, ai ka zgjedhur të bëjë një jetë normale. Ai vazhdon studimet dhe jeton me familjen Jackson, pasi është ende i mitur.

Share With:
Translate »
750 Views