Jo vetëm në Brazil, për të tretin vit rradhazi organizohen karnavalet e fëmijëve

Marshi i karnavaleve do të fillojë nga Sheshi “Skënderbeu” në orën 13:00 në drejtim të Sheshit “Zahir Pajaziti”, ku do të ketë këngë dhe lojëra të ndryshme zbavitëse.
Karnavalet kanë filluar të jenë të pranishme edhe në Prishtinë. Nesër do të mbahet një karnaval në sheshin e Prishtinës, i cili do të mbledhë fëmijë nga e gjithë Kosova.
Ky event është organizuar nga Famullia e Prishtinës dhe “Grupi i Skautve të Kosovë”, në bashkëpunim me Dream Kids dhe Këshillin Organizativ për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.
E veçantë e këtij karnavali është se të gjithë fëmijët duhet të jenë të maskuar, por jo me maska të frikshme. Do të ketë edhe lojëra të ndryshme dhe interesante për fëmijët.
Marshi i karnavaleve do të fillojë nga Sheshi “Skënderbeu” në orën 13:00 në drejtim të Sheshit “Zahir Pajaziti”, ku do të ketë këngë dhe lojëra të ndryshme zbavitëse.
Maskimi më i mirë në karnavale do të shpërblehet me një dhuratë simbolike nga organizatorët.

Share With:
Translate »
762 Views