Joeli sapo na zbuloi kostumin dhe zbukurimet e Halloween

Data 31 tetor shënon festën e Halloween e cila ka filluar të festohet vitet e fundit edhe në Shqipëri. Disa i lënë përgatitjet për në momentin e fundit por Joeli nuk ka kohë për të humbur. 
Ami sapo ka ndarë me ne çaste nga përgatitjet e të voglit të saj i cili vitin tjetër do ta festojë me motrën. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
859 Views