Jon kërkon pavarësinë, por Arbana e përjeton “keq”

Me pak fjalë mund të rrëfesh shumëçka. Arbana e tregoi historinë e jetës së saj prej mamaje dhe shumë nëna do gjejnë veten. Ka gjetur një foto tipike nga ato të skeletëve në pritje të diçkaje dhe ka shkruar: “Unë, duke pritur që i vogli im të mbarojë diçka duke e bërë të gjithën vetë” “E bëj vetë, mama, historia e jetës sime”, shkroi ajo. Joni i vogël po kërkon pavarësinë. E përtej humorit s`ka pritje më të bukur për nënat.

"E bej vete, mama" #storyofmylife

A post shared by Arbana Osmani (@arbanao) on

Share With:
Translate »
698 Views