Deklarata e fundit e Jennifer Lawrance mbi mëmësinë po shokon botën

Jennifer Lawrance është aktualisht në peridhën e promovimit të filmit “Mother!”, dhe në intervistën më të fundit të dhënë lidhur me këtë projekt të fundit, biseda ka anashkaluar disi temën e kinematografisë, duke u fokusuar tek planet e Jennifer lidhur me prindërimin. Aktorja ka habitur jo pak me përgjigjen e saj, e cila nuk ishte dhe aq pozitive saç pritej. “Nuk kam asnjë plan mbi të qenurit nënë. Për të mos thënë që sa më shumë kalon koha, aq më shumë ndihem konfuze. Po filloj madje të shqetësohem për veten, sepse nuk është kjo mënyra si duhet të funskionojë. Kur isha rreth moshës 22-23 vjeçare, prisja me padurim ditën kur të bëhesha nënë. Ndërsa tani, thjesht më tmerron kjo si ide”, është shprehur (si gjithmonë) sinqerisht Lawrance.

Share With:
Translate »
657 Views