Jonida ju tregon sekretin e formave perfekte vetëm një javë pas lindjes

Ndërsa kilogramët e tepërt pas lindjes bëhen problemi kryesor i femrave në këtë periudhë, duket se Jonida Aliçkolli e ka gjetur zgjidhjen e tyre. Ne mendojmë se është pak genetike, por ajo na tregon se lindja natyrale ka të mirat e saj, ndër më kryesoret, kthimi në gjendien fillestare menjëherë pas shtatzanisë. Në një video të shkurtër duket se moderatorja është shumë e lumtur me format e saj vetëm një javë pas lindjes dhe krahas lindjes natyrale e ka ndihmuar edhe një korse e blerë tek tregu çam. Tani nuk kemi pse habitemi me format e Irina Shyak apo Amal Clooney, Jonida sapo na e gjeti zgjidhjen. Mund të funksionojë goca, pse nuk e provoni një herë! /Kids’Time/

Share With:
Translate »
1480 Views