Juliana mahnitet nga djali më i bukur i plazhit

Është e çuditshme në fakt sesi në mjedise të mbipopulluara, siç plazhet janë bërë sot, njerëzit të gjejnë të dashurit e tyre dhe madje t`i duken edhe më të bukurit. Juliana Pasha e ka gjetur më të bukurin e plazhit dhe ai quhet Harman. Është nipi i saj. Pas gjithë atyre koncerteve e dasmave, më në fund artistja gjeti pak kohë për veten dhe familjen. Sa më shumë njerëz në plazh aq më mirë. Më e bukura është kur ka fëmijë të vegjël.

Me i bukuri i plazhit ? #Harman

A post shared by ?JULIANA PASHA? (@julianapasha) on

Share With:
Translate »
969 Views