“Ka baba çun”, Alfios iu rrit djali dhe e shoqëron edhe për birra

Duket se Alfio është një baba shumë i përkushtuar edhe pse ndoshta një shef kuzhine i ngarkuar me punë, ai gjen kohë ta shoqerojë djalin në çdo vend.

Thonë se kur femijët rriten sa për të ecur vetë aty ka filluar edhe vështirësia më e madhe, por Alfio ia paska kthyer pllakën këtij miti.

Me sa duket e shoqëron babin kudo, në bankomat, në kafen e mëngjesit, në pushimet gjatë orarit të punës, madje edhe për birra.

Që kur djali ka filluar të hedhë hapat e para babi Aflio i entuziasmuar i ka zëvendësuar shokët me shokun më të mirë e më të vogël duke kaluar shumë kohë bashkë.

Share With:
Translate »
154 Views