Ka harxhuar 15 mijë dollarë dhe 40 vite, gruaja jeton me 550 kukulla

Një 48-vjeçare ka shpenzuar 15 mijë dollarë për të ndërtuar koleksionin e saj të kukullave për 40 vjet. Shawna Lyon ka qenë vetëm 8 vjeçe kur ka blerë kukullën e parë.

Ajo i adhuronte kukullat Barbie që fëmijë dhe më pas ra në dashuri me kukullat American Girl, të cilat kushtojnë 110 dollarë secila.

Tashmë zonja Lyon ka 550 kukulla, të cilat i tregon me krenari dhe për të cilat ka ndërtuar rafte në dhomat e gjumit.

Ajo ka dy fëmijë, Cheyenne 22 vjeçe dhe Blaze 19 vjeç, dhe bashkëshorti i saj me profesion shofer, Alfred, thotë se ajo ka shpenzuar 15 mijë dollarë për kukullat American Girl. Shawna thotë se është pasion dhe kënaqësi e saj.

Share With:
Translate »
550 Views