Kalimtarët shpëtojnë 2 vjeçaren që qëndronte në dritare

Disa njerëz  të mirë formuan një piramidë njerëzore në majë të një furgoni, në mënyrë që ata të shpëtonin një foshnjë të ndodhur ulur në një dritare.

Vajza e vogël, e cila duket se nuk ishte më shumë se dy vjeç, ishte lënë vetëm në shtëpi dhe ishte zvarritur nëpër një dritareje të hapur dhe kishte dalë jashtë në parvazin e katit të dytë. Burrat e ndodhur aty pranë kanë afruar një furgon poshtë banesës dhe kanë hipur njëri mbi tjetrin, për të shpëtuar dy vjeçaren që ishte lënë vetëm.

Shpëtimi dramatik u kap në kamera nga një dëshmitar okular me një smartfon në Astana, kryeqytetin e Kazakistanit. Daulet Imanzhanov, 29 vjeç dhe Azamat Toktomysov, 25 të cilët panë vajzën e vogël hynë menjëherë në vëprim nga frika se mund të binte në tokë. Fatmirësisht vogëlushja u shpëtua pa asnjë lëndim.

 

Share With:
Translate »
629 Views