Kate Middleton nën lupën e ekspertëve të gjuhës së trupit, ja çfarë nënë është ajo sipas tyre

Ndonëse një dukeshë, Kate Middleton para së gjithash është një nënë me kohë të plotë ! Me dy fëmijë thuajse moshatarë, e tashmë shtatzënë në muajin e shtatë , Katë po ia del mësë miri , kjo sipas ekspertëve të gjuhës së trupit.
“Çdo herë që e shohim Kate me fëmijët e saj, është e qartë se ata janë gjithmonë prioritet i saj”, tha Patti Ëood, ekspert i gjuhës trupore dhe autor i SNAP: Making the Most of First Impressions, Body Language, and Charisma.


Në vend që t’u kushtojë vëmendje kamerave apo gazetarëve, Kate nuk i largon sytë nga e vogla Charlotte dhe Princi Gerge.
Kate gjithashtu nuk e lejon publikin të ndikojë në natyrën e saj të gjallë. Në fund të fundit, ajo është një mama ! Shpesh është fotografuar duke qeshur me të madhe apo me gojë hapur, shenja që tregojnë një gëzim spontan.

Share With:
Translate »
856 Views