Kate Middleton paska një shije të çuditshme në shtatzëni

Kush mund ta mendojë se me gjithë kujdesin e një ekipi të panumërt që merret me kuzhinën dhe me shijet e gjithsecilit në familjen mbretërore, Kate Middleton nuk ka asnjë shije për ato lloj ushqimesh.

Në një intervistë për BBC Radio 1, vitin e kaluar, Dukesha e Kembrixhit dhe Princi William janë të kujdesshëm për ushqimin dhe, në mënyrë të veçantë për salcën curry, por nuk është kjo zgjedhja që ata të dy bënë gjatë dhe pas lindjes së fëmijës së parë, në vitin 2013.

Pasi e la spitalin, 11 orë pas lindjes, me Princin George, në vend që të lajmëronte shërbimin e spitalit St. Mary’s Hospital, i cili ka kuzhinierë specialë për receta të veçanta, Kate vendosi të porositë pica. Ishte e vetmja gjë që i hahej në atë moment.

Kur lindi Princesha Charlotte, dy vjet më vonë, Kate doli nga spitali në të njëjtën ditë, por në lindjen e parë, Dukesha qëndroi në spital gjatë gjithë natës me William-in në krah. Pasi u vendos në dhomën e saj, njëri nga ekipi i shërbimit, zbriti në një ‘Zizzi’ (fast food) afër spitalit, në Paddington dhe u kthye pas disa minutash me dy kuti në dorë për prindërit e uritur. Siç duket, zgjedhja e prindërve ishte e shpejtë, por ajo që ishte e paparashikuar nga Kate ishte fakti që si George, ashtu edhe Charlotte, kanë shumë dëshirë të merren me brumëra. George dhe Charlotte argëtohen duke bërë pica, madje kanë dëshirë të argëtohen edhe kur i kanë duart gjithë brumë.

Në të njëjtën kohë, William shtoi se pica është një prej ushqimeve të tij të preferuara — megjithëse duket se më shumë u gëzohet fëmijëve kur luajnë me brumin në kuzhinë.

Me lindjen e fëmijës së tretë, i cili do të vijë në jetë shumë shpejt, askush nuk e di në ç’kohë do të jetë në spital Kate. Nëna e re mund të dalë nga spitali në të njëjtën ditë që bebi do të lindë, siç ndodhi edhe me princeshën Charlotte, ose, nëse fëmija lind vonë, atëherë asaj do t’i duhet të qëndrojë një natë – dhe ndoshta provon për të dytën herë edhe një picë tjetër.

Share With:
Translate »
692 Views