Kate Middleton realizon tatuazhin e parë

E dini se tatuazhet janë të ndaluara për gratë shtatzëna? Kate Middleton e ka thyer këtë rregull gjatë vizitës së saj në Sunderland në veri të Londrës. Ajo ishte atje në kuadër të vizitave të saj mbretërore. Gjatë kësaj vizite Kate dhe William patën mundësinë të bisedonin me shumë fëmijë të përfshirë në programet e ndryshme artistike në atë vend dhe një artist 18 vjeçar, Shajida Begum i realizoi dukeshës Kate një tatuazh me këna. Kjo bojë nuk është e përhershme dhe nuk ka asnjë efekt anësor në shendetin e gruas shtatzënë!

Share With:
Translate »
677 Views