Video | Kështu hahet shega! Jua tregon Noar, djali i Argjentina Ramosaj

Shega është frut i stinës në të cilën ndodhemi dhe ndodh shpesh që këto kohë të shohim foto me këtë frut në Instagram. Përveçse i njohur për vlerat ushqyese është edhe i shijshëm. Përjashtim nga kjo kategori nuk bën as Noari, djali i Argjentina Ramosaj. Në videon mëposhtë ju tregojmë mënyrën se si ai e ha shegën dhe duket se e shijon pafund! Të bëftë mirë vogëlush! /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1277 Views