Këtë baba do ta donin të gjitha nënat për “bashkëshort”

Një video e adhurueshme shfaq një baba të guximshëm, i cili tregon aftësitë e tij mahnitëse në kujdesjen e fëmijëve të tij binjak. Babai i fëmijeve u tregua tepër i shkathët, teksa mbante njërin në krah, fëmija tjetër u rrotullua dhe po rrëzohej, por shpejtëisa e tij bëri që fëmija të mos përplasej në dysheme. Video më poshtë ju tregon momentin dramatik, kur babai veproi me shpejtësi teksa po kujdesej për dy fëmijë që qanin pa pushim.

 

 

Share With:
Translate »
590 Views