Këto janë fotot e papublikuara nga festa e ditëlindjes së Renée

“Mirëserdhe në ditëlindjen e Renee”, kështu shkruhej që në hyrje të vendit ku ishte organizuar festa luksoze e vajzës së çiftit të njohur Nora Istrefi dhe Robert Berisha. Pije, një tortë shumë e veçantë, zbukurime e balona me ngjyrë të kuqe, gjithçka dukej aq bukur në festën e ditëlindjes së Renee-s. E publikuan të gjitha mediat, nga profili zyrtar i teze Eres, por sot kemi per ju fotot “zyrtare” të festës. Shikoni më poshtë:

 

rene1_1494942979-3999972

rene2_1494942985-7144166

rene3_1494942990-4983853

rene4_1494943000-5539626

rene5_1494943005-9393458

rene6_1494943009-3051483

rene7_1494943014-3230075

rene8_1494943018-4973005

rene9_1494943039-9399159

rene10_1494943044-7800510

rene12_1494943053-6751001

 

Share With:
Translate »
791 Views