Khloe Kardashian tregon këshillat më të vlefshme që i jep vajzës

Khloé Kardashian i jep shumë rëndësi vlerave familjare.

Bashkëthemeluesi i Good American, 37 vjeçarja,tregoi se vajzës True, 3 vjeçe, e këshillon që gjithmonë ta vendosë  familjen në radhë të parë.

“Familja ime është gjithmonë e lidhur pavarësisht çdo gjëje, por me COVID dhe bllokimin nga gjithçka, kushërinjtë e True ishin miqtë e saj të vetëm ,për njëfarë kohe,”
“Nuk kishte klasa lojrash apo diçka të tillë.”

“Edhe pse është e re, ajo di patjetër për familjen,” vazhdon të tregojë ylli i Keeping Up with Kardashians.
“Si fëmijë, familja ishte gjithmonë në thelbin e çdo bisede. Pavarësisht se çfarë, ju mbështesni njëri -tjetrin. Ju lejohet të debatoni dhe të mos pajtoheni me ide.”

Ajo shpjegon se edhe kur kanë grindje ose konfrontime, Khloé dhe vëllezërit e motrat e saj të famshëm gjithmonë rregullohen dhe vazhdojnë.

“Asnjëherë nuk mund ta imagjinoj të mos flas me një nga motrat e mia. Thjesht nuk ndodh”, thotë ajo.

“Me motrat e mia kemi hyrë në disa zënka brutale, fjalë për fjalë, por i kemi kapërcyer- nuk ka mundësi tjetër.”

Khloé thotë, “Ne po i rrisim kushërinjtë për tu ndjerë pothuajse si vëllezër e motra.
Nuk më intereson nëse ata nuk pajtohen – kjo është e pashmangshme.
Dhe, natyrisht, unë dua që ata të flasin për ndjenjat e tyre dhe të ndihen të vlefshëm.
Por  thjesht nuk ka mundësi që ne të ndahemi dhe të mos flasim me njëri -tjetrin “.

Share With:
Translate »
18 Views