Kim Kardashian, një nënë e përkushtuar, shëtitje në kopshtin zoologjik me fëmijët

Kim Kardashian të premten ka kaluar disa orë nën shoqërinë e bashkëshortit të saj, Kanye West, dhe fëmijëve në kopshtin zoologjik në San Diego.

Ylli i Reality show ka dokumentuar me foto në Instagram vizitën në këtë park.

Ndër të tjera ajo është e angazhuar në promovimin e produkteve të reja kozmetike të linjës së saj.

4AAEFAD300000578-5561015-Helping_out_West_no_doubt_was_thrilled_to_give_the_elephant_his_-a-1_1522410602559

kim-kardashian-1

4AAF3BDE00000578-5561015-image-m-26_1522383035471

4AAEFAB700000578-5561015-Peace_out_The_four_year_old_flashed_a_peace_sign_as_she_posed_be-a-24_1522383024749

4AAEFAB300000578-0-image-a-10_1522374811956

4AAEFAC300000578-0-image-m-9_1522374676008
4AAF3BDE00000578-5561015-image-m-26_1522383035471

Share With:
Translate »
1204 Views