Kjo është dhurata speciale që Arditi dhe Anila menduan për ditëlindjen e Jonit

Familja Gjebrea vendosi që këtë ditëlindje t’i dhurojë Jonit një yll në emrin e tij.

Arditi ka ndarë në llogarinë e tij fotot e Jonit me kutinë e yllit në duar, i quajtur ‘Marble star’, i ndërtuar nga një metal i zi dhe i punuar me shumë mjeshtëri nga krijuesit e tij.

Ne nuk e dimë ç’dhuratë ka pritur Joni, ama me këtë të fundit, duhet të jetë shtuar edhe një tjetër detaj e kujtim i vecantë që do e shoqërojë gjithmonë sado kohë të kalojë.

Share With:
Translate »
210 Views