Kjo foto e djalit të Jona Spahiut mund të bëjë çdo nënë me zemër, por mos paragjykoni!

Të gjitha nënat kanë shqetësimet e veta për fëmijët dhe Jona Spahiu nuk bën përjashtime!

Ajo postoi një foto në Instagram ku vogëlushi Raiden shfaqet i shtrirë në tapet me lodrat e tij.

Por ndërsa të gjitha u bëtë merak për veprimin e moderatores, Jona tregon se nuk mund të jetë e pakujdesshme për djalin e saj.

“Kam përshtypjen se për të gjitha mamatë është njësoj, ai kthehet jo vetëm në qendrën e botës, por edhe në qendrën e shtëpisë. Unë jam praktike, por kurrsesi jo e pakujdesshme dhe as nuk do ta kisha menduar ta vendosja djalin tim në tapet nëse ai nuk do të ishte natyral”, shkruan ndër të tjera Spahiu.

Kështu që para se ta paragjykoni, nuk duhet ta mendoni asnjëherë se një nënë mund të mos kujdeset për fëmijën.

Share With:
Translate »1129 Views