Kohë bebesh në Bashki, pas Veliajt bëhet baba edhe këshilltari i tij

Renato Kalemi, drejtor i komunikimit në Bashkinë e Tiranës dhe prej vitesh PR i kryebashkiaukt Veliaj është bërë baba i një djali, të cilit i ka vënë emrin e shkrimtarit të madh Dante Alighieri.
Ky është postimi i Kalemit në Twitter:
‘Dante erdhi… “Ne ate pjese te librit te kujteses sime, para se ciles pak mund te lexohet, gjendet nje rubrike ku thuhet: INCIPIT VITA NOVA”. Alighieri’.

Share With:
Translate »
873 Views