Krijimi i njeriut në një video tre minutëshe, do të mrekulloheni…

Le të bëjmë një udhëtim të shkurtër në kohë dhe të kthehemi në të kaluarën. Le të studiojmë një histori të jashtëzakonshme, e mbushur me mrekulli. Le të shohim se çfarë dikur ishte një qenie njerëzore. Një qelizë e vetme në mitrën e nënës. Një gjë e pafuqishme që ka nevojë për mbrojtje. Më pak se një kokërr kripë. Edhe ti dikur përbëhej nga kjo qelizë e vetme. Ashtu si gjithë të tjerët në botë. Perëndia bëri një varg mrekulli dhe krijoi qenien njerëzore që po shikoni në këtë film, i cili dikur ishte vetëm një pikë uji

Share With:
Translate »
963 Views