Krishtlindjet e para me fëmijën tuaj? Çfarë duhet pasur kujdes

Festat po vijnë, ndaj sigurohuni që të ndiqni ritmet e bebes tuaj në mënyrë që të gjithë të kalojnë bukur.

Në shtëpinë e gjyshes dhe gjyshit

Festës së Krishtlindjeve familjare të këtij viti në shtëpinë e gjyshërve do t’i shtohet edhe një anëtar dhe ky do të jetë fëmija juaj. Vetëm kini kujdes që të mos jetë ambient i ftohtë sepse foshnjat janë shumë të ndjeshme.

Ndiqni orarin e tij

Nëse foshnja juaj është në gjumë në vaktin e Krishtlindjes, nuk keni nevojë ta zgjoni dhe ta shqetësoni. Ndiqni rutinën e tij të përditshme, në fund të fundit sa më i vogël të jetë aq më shumë ka nevojë për programin e tij veçanërisht në gjumë.

Kush janë gjithë këta të huaj?

Sado që i duam disa të afërm, për fëmijën tonë që nuk i sheh shpesh, ata janë të huaj dhe mund të mos i duan. Në fund të fundit, fëmijët kanë frikë nga të huajt deri në moshën tre vjeç ose më shumë. Për ta qetësuar, mbajeni në krahë derisa të mësohet me të ftuarit.

Share With:
Translate »
78 Views