Kroi Art shkon tek puna e mamit dhe babit

Kroi Art, i biri i Albanit dhe Bietës ka qënë sot prezent në mbledhjen e parë të redaksisë së Top Show, aty ku punojnë mami dhe babi i tij. Ndërsa i gjithë stafi kanë pozuar para telefonit të Albana Osmanit, ajo që na ra më shumë në sy ishte prania e vogëlushit që po fle në krahët e Bietës. Thua vallë do të jetë edhe ai një gazetar i ardhshëm?

Share With:
Translate »
1170 Views