Majk sjell fotot e para me Roanin dhe janë kaq të ëmbla

Në fillim pranoi atësinë aq të diskutuar, ndërsa sot ai na sjell këta foto kaq të bukura, me të birin Roan. është fjala për kër këngëtarin Majk, i cili ka lënë mënjanë angazhimet muzikore dhe verore, për të shemzuar kohë me të birin një muajsh.

Share With:
Translate »
1308 Views