Kryente marrdhënie të rregullta seksuale me nxënësit në çdo pushim të shkurtër, arrestohet mësuesja

Një mësuese që sipas prokuroreve e kishte kthyer klasën e saj në një ‘strofull seksi’ për nxënësit të gjithë  shkollës është dënuar me gjashtë vjet burg. 

35 vjeçarja Danielle Matko kryente veprime seksuale me djem adoleshentë gjatë 5 minutave pushim mes orëve pas mësimit. 

Ajo u kap pasi policia hasi një fotografi të gjinjve të saj, të bëra nga një nga nxënësit.Mësuesja angleze kreu seks oral me një djalë 15 vjeç në Phoenix. 

Ajo gjithashtu tregoi se e preku seksualisht viktimën dhe e lejoi një djalë të dytë 15-vjeçar t’i prekte gjinjtë. 

Ajo u dënua për veprime të turpshme ndaj një miturve në Gjykatën e Lartë të San Mateos këtë javë dhe u burgos të premten.

Krimet ndodhën midis 1 shtatorit dhe 14 nëntorit të 2015-ës.
Prokurorët ndërkohë po shqyrtojnë akuzat që kanë të bënjnë me një nxënës tjetër.

Share With:
Translate »
746 Views