Roan filloi që tani të sjellë “probleme çunash”

Që Roani do bëhet një çun i shkathët për këtë nuk ka dyshime. Që i vogël i tillë ishte. Bënte disa veprime dhe jepte disa buzëqeshje vërtetë të këndshme që prej disa muajsh. Bebi Roan ka dalë sërish në Instagram. Është Majlinda ajo që ka postuar foto të djalit. Roani i vogël si një reper i vërtetë ka bërë një nga ato veprimet e sharjes me gishta. Majk e ka thënë qëkur djali ishte i sapolindur. Ai do bëhet reper.

Share With:
Translate »
1380 Views