Kujdes me përdorimin e kremit të plazhit tek fëmijët, ja si e pësoi vogëlushja

Nëna e një vajze të vogël, Rebecca Cannon pasi lexoi me vëmendje përshkrimin që ndodhej pas paketimit tëkremit të diellit  dhe u sigurua se nuk kishte asnjë problem për vajzën e saj 14 muajshe ia aplikoi pa asnjë problem. Ajo që ndodhi ishte shokuese. Kayla e vogël u dogj në fytyrë. Në një postim në rrjetin e saj në facebook ajo tregon fotot e vajzës bashkë me një mbishkrim.
“Kayla e vogël u dogj pasi i përdora një krem dielli. Ne sapo jemi kthyer nga një vizitë me mjekun dhe unë jam e bindur që Kayla do të shërohet, ajo do të bëhet mirë. Do tju kërkoja të gjithë prindërve të tregohen më të kujdesshëm dhe të shikojnë me vëmëndje përmbajtjet e kremit.”
Në më të shumtën e rasteve problem mund të jenë përbërësit e kremit ndaj të cilit përdoruesi mund të jetë alergjik.  

Share With:
Translate »
1753 Views